Publicitat
Confidencial · 7 d'Abril de 2020. 00:45h.

Torra empipa Puigdemont

Per admetre errors i acceptar l'Exèrcit

Torra empipa Puigdemont

Torra amb Puigdemont en una imatge d'arxiu

Fonts independentistes asseguren que a Waterloo va provocar un gran empipament  la recent admissió pública per Torra que s'havien comès errors pel que fa a la informació proporcionada per la Generalitat sobre la situació a les residències geriàtriques. I tampoc no va agradar la rectificació del president sobre l'actuació de l'Exèrcit a Catalunya.

Segons aquestes fonts, el mateix Puigdemont és molt crític amb aquestes posicions de Torra que, a més va actuar per lliure en aquest afer, és a dir, no havia informat de les seves intencions ni l'expresident ni el seu entorn. Per tant, la seva intervenció reflectint un canvi pel que fa a les seves postures habituals va generar una gran sorpresa a Waterloo.

No és la primera vegada que es produeixen discrepàncies entre Torra i Puigdemont, però aquest cop sembla que l'empipament de l'expresident ha estat més considerable pel fet que està realitzant un gran esforç per aconseguir protagonisme polític a l'ofensiva contra el coronavirus a Cataluya, i a hores d’ara ha fracassat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 E.Pujol, Queralbs, 07/04/2020 - 15:19

Aquest home està boig! Desobeir el MHP de debò! L´home del patinet l´haurà subornat,però que no pensi que el MHP de debò li permetrà usar el wàter de Palau!