Publicitat
Confidencial · 9 de Novembre de 2018. 00:20h.

Torra, entre dos focs

Els durs i els moderats de Puigdemont

Torra, entre dos focs

El president Torra durant una intervenció al Parlament

El president Torra, per complir les instruccions de Puigdemont, ha de mantenir, al marge d'Esquerra, un difícil equilibirio entre els dos sectors vinculats políticament a l'expresident. Es tracta dels més radicals, que són el nucli dur de Puigdemont, i d’altres més pragmàtics i realistes, que solen actuar sota la influència d'Elsa Artadi, i que ja no compten amb la màxima confiança del fugat de Waterloo.

Fonts de Junts per Catalunya asseguren que Torra es troba sotmès a aquesta doble pressió, una situació que de vegades fa impossible que pugui prendre una decisió. El grup més radical està liderat per Josep Costa, que és el primer vicepresident de la Mesa del Parlament, que sol ser molt bel·ligerant amb la consellera de Presidència i portaveu del Govern.

Aquests enfrontaments, al costat de l'actitud d'Esquerra, que va totalment per lliure en la defensa dels seus propis interessos, té el Govern gairebé paralitzat, i deixa el president Torra amb molt poc marge d'actuació, fins al punt que ha esdevingut una figura gairebé decorativa. Aquesta situació és una de les causes que Torra estigui cansat d'ocupar la presidència.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Niji, trololol, 11/11/2018 - 01:10

dadle al nene un cuaderno de dibujos para que coloree, que el pobre se aburre

xD