Publicitat
Confidencial · 14 de Març de 2019. 00:24h.

Torra es queda sense crèdit

Busca imatge amb l'embolic dels llaços

Torra es queda sense crèdit

El president Torra, durant una intervenció al Parlament

El president Torra va ser un dels dirigents independentistes que va impulsar al Congrés el boicot als pressupostos de l'Estat, que implicaven un important augment de les transferències econòmiques a la Generalitat. Després, el Govern de Torra ha estat incapaç d'aconseguir l'aprovació dels seus propis pressupostos a Catalunya.

Aquest fet, al costat de l'absència d'una gestió real i efectiva de la feina habitual de qualsevol govern, està rebent crítiques molt dures fins i tot dins de l'òrbita independentista, on hi ha força sectors que consideren que la reivindicació de la independència de Catalunya és compatible amb una gestió governativa beneficiosa per als ciutadans catalans.

Aquestes mateixes fonts admeten que Torra no té ja cap crèdit per seguir a la presidència de la Generalitat, i reconeixen que només es manté al càrrec perquè així ho ha decidit Puigdemont. I diuen que la seva negativa a acceptar la decisió de la Junta Electoral sobre els llaços grocs és un intent de recuperar imatge. D'altra banda, comparen la convocatòria d'eleccions per Pedro Sánchez, després de no poder aprovar els seus pressupostos, amb la passivitat de Torra a la mateixa situació.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 DE AIXO ES TRACTE, Barcelona, 14/03/2019 - 09:05

Fer soroll
Montar pollastres
Que no pari la musica

Fer de un tros de plastic GROG, el problema PRIORITARI CATALA

Sense enemic
Sense sidralls
NO SON RES DE RES

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/03/2019 - 00:32

Cataluña es un lugar donde de tiempo en tiempo su burguesía enloquece y arrastra en su locura al rebaño que le sigue ciegamente. Sólo hay que ver a este fulano racista para no tener ninguna duda. Suicidio social cíclico. No aprendemos.