Publicitat
Confidencial · 5 de Novembre de 2019. 00:25h.

Torra esdevé un llast

Per al conjunt de l'independentisme

Torra esdevé un llast

El president Torra durant una intervenció al Parlament

El president Torra s'ha quedat finalment a una terra de ningú, criticat tant per l'independentisme radical, per venut i traïdor, com pels moderats, que el consideren un radical que fomenta la violència i encoratja els violents. I també és rebutjat pels ciutadans que simplement esperen que gestioni el Govern de la Generalitat, atès que l'administració catalana porta molt de temps paralitzada.

Fonts de la Generalitat diuen que Torra ha esdevingut d'aquesta manera un llast per a tots els sectors polítics de Catalunya, inclòs el molt influent expresident Puigdemont i els seus dirigents afins. En aquesta línia, en Waterloo es considera que Torra no serveix ni per gestionar la Generalitat ni per a enfrontar-se amb claredat i contundència a l'administració de l'Estat.

Aquesta situació de Torra, afegeixen aquestes mateixes fonts, és procedent que el president intenta salvar la cara davant dels sectors extremistes, comportant-se com a un activista radical, però tot aquest radicalisme s'acaba amb les paraules, perquè vol evitar cometre una il·legalitat que li pugui originar l'acusació d'un delicte que estigui penat amb la presó. Actualment, té pendent un judici per desobediència, que exclou la presó i es limita a la inhabilitació per ocupar càrrec públic.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat