Publicitat

Se sent incòmode al càrrec

Torra està fart

Imatge d'arxiu del president Torra

El president Torra està cada vegada més incòmode a la presidència de la Generalitat, i admet a algunes de les persones del seu entorn que la gestió dels diversos àmbits de la institució ni li interessa ni l'entén. A més, té les mans totalment lligades, atès que les decisions importants no les pren ell, sinó l'expresident Puigemont, que es troba a Waterloo, fugat de la justícia espanyola.

Així mateix, Torra, segons fonts independentistes, està xocant amb les exigències que planteja l'exercici del càrrec, entre elles la gestió burocràtica de la maquinària de la Generalitat, un aspecte que està molt lluny de les capacitats del president, que és, bàsicament, un activista de l'àmbit cultural de l'independentisme català.

D'altra banda, el president ha rebut com a un impacte especialment negatiu les acusacions de traïdor i botifler que li dirigeixen els sectors més radicals de l'independentisme. En realitat, segons les mateixes fonts, el principal problema de Torra és que desconeixia totalment que l'exercici de la presidència de la Generalitat és una qüestió diferent del llançament de discursos idependentistas. A més, el càrrec li avorreix molt.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#20 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Enlloc, 08/11/2018 - 20:33

De mal en peor, el catalanismo se ha ido degradando aceleradamente debido al lamentable nivel intelectual de la colla de ineptos y mangantes que lo han dirigido, hasta llegar al majadero actual. Y si estos tipos quieren despeñarse, ánimo en el Tibidabo hay sitios, por lo que a mi respecta no hay problema siempre que no salpiquen.

#19 galba, Bcn, 08/11/2018 - 16:32

Aquest imbècil es jubilarà amb 120,000 al any de per vida como a recompensa d'haver servit al seu amo Puidemont. I els babaus, vinga a aplaudir mentre es prenen un bocata de sardines de llauna.

#18 Joan, BCN, 08/11/2018 - 14:21

Ai, quina llàstima em fa. Algú el va obligar a agafar el càrrec? I qui el va obligar a pujar-se el sou?

#17 M, Sabadell, 08/11/2018 - 14:05

Este hombre esta acorralado por todos los lados, por eso mismo no hace nada para no enfadar ni a unos ni a otros, solo charlatanería para ir tirando y disimular.
Es lo mas parecido a un florero decorativo de mal gusto.

#11 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 08/11/2018 - 11:48

El treus de la seva ratafia, dels seus alls, dels seus botijos i les seves sardanes, de les seves misses, dels seus castells i el seus balls de rams i s´avorreix

Ell es un home d´accio, de echarse al monte, de pit i collons. De barricada con els seus admirats germans Badia

No pot viure sense sentir l´adrenalina recorrent el seu cuerpo serrano.

#11.1 Veciana, Barcelona, 08/11/2018 - 11:59

Sí,un Rambo el tío.