Publicitat
Confidencial · 14 d'Octubre de 2019. 00:05h.

Torra fa servir la justícia 'turca'

El president utilitza els tribunals espanyols

Torra fa servir la justícia 'turca'

El president Torra, durant una intervenció al Parlament

El president Torra, a la mateixa línia que el seu antecessor al càrrec, Carles Puigdemont, i els radicals del grup de Waterloo, argumenta el seu continu qüestionament de l'Estat desqualificant l'administració de justícia i acusant-la de ser parcial, d'actuar amb criteris polítics i de ser un simple instrument del Govern espanyol. L'independentisme diu habitualment sobre la justícia espanyola que és "il·legítima", i la compara de manera reiterada amb la justícia turca, ja que sosté que Espanya és com a Turquia.

Tor i això, el mateix Torra utilitza de manera contínua les vies del sistema judicial espanyol, en el marc del conflicte provocat pel procés independentista. Així, ara ha denunciat davant de la fiscalia la secretària d'Estat de l'entitat España Global, Irene Lozano, per suposades prevaricació, calúmnia i obstrucció a la justícia, pel que fa a l'informe sobre el procés sobiranista difós per aquest organisme.

Es tracta del mateix Torra que sol sostenir, sense problemes, que qualsevol sentència del judici sobre el procés independentista diferent de l'absolució dels acusats, serà injusta. De fet, l'actitud de Torra reflecteix que l'independentisme català està totalment d'acord amb els tribunals espanyols quan les sentències són favorables als seus plantejaments, però aquests tribunals esdevenen "il·legítims" si les seves sentències són contràries a les seves posicions.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Juan, Bcn, 14/10/2019 - 17:35

Si me dan la razón, son buenos, si no, las sentencias son injustas y hay que desobedecerlas, Pide a los demás la desobediencia, y el tiene la llave de las celdas. Pero claro él no quiere pringar, lo hará por él cualquiera de estos que lo creen a pies juntillas, no pida a otros lo que no es capaz de hacer. Encima de todo cobarde.

#1 el último que cierre, Canovejas, 14/10/2019 - 04:33

Este pobre hombre, que ejerce de pelele, lleva instalado en el "derecho al pataleo" desde que lo nombraron a dedo.
Tiene la misma credibilidad que la tía Tomasa.
Y tiene varias docenas de acólitos fieles al trinque, que sin la cuestión crematística, ni le saludarían.
Justicia ilegítima, dice el mindundi...
La escasez de talento en alerta roj