Publicitat
Confidencial · 13 de Setembre de 2018. 00:15h.

Torra, fàbrica de 'fake news'

El president 'passa' de la realitat

Torra, fàbrica de 'fake news'

El president Torra durant la seva recent conferència (foto: Govern)

Davant de la impotència perquè el projecte independentista avanci, el president Torra ha esdevingut un usuari habitual de l'estratègia de les fake news, les dades falses. I últimament ha accentuat aquesta tendència fins al punt que el president de la Generalitat és una autèntica fàbrica de falsedats.

Així, Torra diu que "em nego a acceptar que no tinguem la majoria social suficient; la tenim", la qual cosa és òbviament falsa, i també s'inventa d’altres percentatges que només estan a la seva ment: "L'independentisme no només és el corrent central de Catalunya, sinó que té una majoria social. Un 80% dóna suport a un referèndum d'autodeterminació vinculant, i un 80% ja no percible la monarquia com a institució pròpia".

A més, fa dies va assegurar que hi ha un acord del PDECat i ERC sobre la inhabilitació dels diputats processats, i després de diversos desmentits, Eduard Pujol va haver de dir que Torra es referia al fet que "hi ha un acord de que ha d'haver un acord". El president també utilitza habitualment l'expressió "implementar la república", amagant que "la república" no existeix.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Jaime Catala Miralles, Denia, 13/09/2018 - 20:53

Si està clar que es un impresentable baix les ordes del fugit. Se les invents sobre la marcha. No té cap problema. Jeje Pobre manatdesgraciat.

#3 OFNI, EL CARXE, 13/09/2018 - 16:50

"Em posa molt catxonda aquest home.Ha de tenir un porró impressionant."
Pilar Rachola,quiropràctica i madame de casa de putes,Las Vegas,Nevada,USA.

#2 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 13/09/2018 - 09:27

Son consecuencias de la ingesta indiscriminada de ratafía casera: el alcohol se lleva mal con su brutal intelecto.

#1 flipandoconindepes, Barcelona, 13/09/2018 - 00:34

Torra...ha sido contaminado por el sr. del patinete,...Eduard Pujol. Desde entonces no para de decir incongruencias..juas juas juas