Publicitat
Confidencial · 30 d'Octubre de 2018. 00:15h.

Torra fracassa amb ERC

Tampoc no va poder ‘recuperar’ la CUP

Torra fracassa amb ERC

Imatge d'arxiu del president de la Generalitat, Quim Torra

Durant el seu recent viatge a Suïssa per demanar una mediació internacional al conflicte català, el president Torra no només va fracassar pel que fa a aquest objectiu, que era la seva prioritat. Tampoc no va aconseguir absolutament res en altres dues gestions que va realitzar otras dues finalitats que s'havia plantejat en el seu desplaçament al país helvètic.

Així, Torra es va reunir durant la seva estada a Suïssa, amb Marta Rovira, secretària general d'Esquerra, que va fugir de territori espanyol per evitar l'acció de la justícia per la seva implicació en la declaració de la independència de Catalunya de la tardor del 2017. El president pretenia refer les relacions del partit de Rovira amb el PDECat, i la participació de la formació als organismes que s'estan engegant perquè siguin dirigits per Puigdemont. Tamateix, no va aconseguir cap tipus d'acord.

Amb el mateix objectiu, Torra també es va reunir durant el seu viatge a Suïssa amb l'exdiputada de la CUP Anna Gabriel, que va escapar a aquest país per eludir una citació judicial pel que fa als fets d'octubre de l'any passat, tot i que només està acusada de desobediència, la qual cosa no implica risc de presó. El president de la Generalitat tampoc no va aconseguir cap cessió de la dirigent cupaire.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat