Publicitat
Confidencial · 12 de Febrer de 2020. 00:20h.

Torra i Budó es posen 'durs'

Creen una ficció paral·lela a la negociació

Torra i Budó es posen 'durs'

Torra, amb la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó

Les autoritats independentistes de la Generalitat ja han engegat la maquinària que intentarà crear la imatge d'una ficció segons la qual els representants catalans a la negociació amb l'administració espanyola -inicialment, Quim Torra- s’estan comportant amb duresa amb els delegats del Govern de Madrid. Com és habitual, l'independentisme intenta crear de nou una gran fake news.

Així, la portaveu i consellera de Presidència del Govern, Meritxell Budó, que realment és l'altaveu mediàtic de Puigdemont i del grup de Waterloo, ja ha començat a generar ficcions sobre l'afer, i ha declarat, que a la futura “taula de negociació, el president Puigdemont, els presos polítics, i la resta d'exiliats han de poder participar d'alguna manera, perquè la resolució del conflicte també passa per l'exili i la presó".  

Òbviament, segons fonts independentistes, aquest plantejament és fer volar coloms, i forma part de la representació gairebé teatral de la nova fantasia independentista que estan intentant crear el Govern i la seva influent maquinària mediàtica al voltant de la negociació amb el Govern que presideix Pedro Sánchez. Es tracta de la fake news paral·lela a la negociació real, que va per d’altres camins molt diferents.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat