Publicitat
Confidencial · 25 de Març de 2020. 00:15h.

Torra i la imatge de Catalunya

El president desprestigia les institucions

Torra i la imatge de Catalunya

Imatge del Palau de la Generalitat de Catalunya

Les declaracions de Torra durant l'actual crisi sanitària estan provocant dures crítiques d'amplis sectors socials i polítics, tant a Catalunya com a la resta de l'Estat. Fins i tot alguns col·lectius independentistes consideren que, amb la seva posició, el president català ha causat un perjudici molt greu a la imatge de les institucions de Catalunya.

Cal tenir en compte que la percepció que gran part de l'opinió pública ha rebut, dins i fora de Catalunya, de l'actuació del president català, és que ha intentat boicotejar i dividir una ofensiva unitària del conjunt de l'Estat contra l'emergència de l'epidèmia del coronavirus, una epidèmia que està provocant una crisi molt greu.

En aquest sentit, l'intent del president de la primera institució de Catalunya d'obstaculitzar les actuacions de l'Estat contra la propagació de la malaltia, va més enllà d'un plantejament polític. I bastants dirigents independentistes consideren que és la institució, és a dir, la Generalitat de Catalunya, la que resulta notablement perjudicada, fins i tot més que el seu mateix president.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Nala, Ciutadella. , 25/03/2020 - 09:38

Es hora de empezar a llamar a las cosas por su nombre. Sr. Del confidencial si este escrito es lo único que sabe hacer, y lo hace mal.... Mejor use las manos para otra cosa. La estupidez humana no tiene límites. Use la cabeza para escribir algo útil.

#1.1 Albert, BCN, 25/03/2020 - 18:36

La realidad Nala es la que es, yo entiendo que haya indepes que les moleste esto pero si quereis la independencia teneis que dejar de lado a estos lideres fanaticos e ineptos que teneis, tener espiritu critico, pensar por vosotros mismos y buscar la integracion en vez del odio, lo siento pero la imagen que dais es pesima