Publicitat
Confidencial · 21 de Febrer de 2020. 00:05h.

Torra invoca ara el Parlament

Després d'haver-ho desprestigiat

Torra invoca ara el Parlament

Una imatge de l'hemicicle del Parlament de Catalunya

El president Torra està defensant la presència d'un mediador a les negociacions de la Generalitat amb l'administració espanyola argumentant el fet, totalment cert, que el Parlament va aprovar una resolució a favor d'aquesta posició. Aquesta justificació de Torra ha provocat una gran sorpresa a diversos partits catalans, inclòs Esquerra.

És sorprenent que Torra plantegi ara aquest argument quan el Parlament ha estat tancat si així li interessava als independentistes, i s'ha utilitzat -amb el consegüent desprestigi institucional- per aprovar una gran quantitat de resolucions dins del marc de la política de ficció, irrealitat i simbolisme de l'independentisme, sense que existís cap opció d'aplicar-les. Quantes resolucions s'han aprovat al Parlament a favor del dret d'autodeterminació?

I en aquesta línia, el Parlament va aprovar el 27 d’octubre del 2017 una declaració d'independència de Catalunya, i ara molts dels principals dirigents independentistes asseguren que va ser només una manera d'intentar que l'administració espanyola negociï, i uns altres argumenten que va ser un simple farol. I encara que el Parlament també va aprovar durant la tardor del 2017 la llei de desconnexió i la llei del referèndum, algú pensava que s'aplicarien?

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat