Publicitat
Confidencial · 4 de Juny de 2018. 00:00h.

Torra judicialitza la política

Querelles contra Rajoy, la ‘vice’ i Guerra

Torra judicialitza la política

Torra, després de ser investit president pel Parlament

L’independentisme català acusa constantment l'administració espanyola de judicialitzar la política, perquè porta els conflictes als tribunals de justícia. Tanmateix, tot indica que les autoritats catalanes sorgides de les eleccions del 21 de desembre del 2017 actuen utilitzant els mateixos mètodes que critica quan els utilitza l'Estat.

En aquesta línia, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha decidit presentar una querella contra Mariano Rajoy, i una altra contra Soraya Sáenz de Santamaría, per haver-se negat a publicar al Diari Oficial de la Generalitat la seva primera llista -després l'ha rectificat- del seu Govern. A més, també es querellarà contra Alfonso Guerra, perquè el dirigent socialista li va dir nazi.

L'altra figura emergent de la nova situació catalana, el president del Parlament, Roger Torrent, ha realitzat des que va prendre possessió del seu càrrec molts anuncis de presentació de denúncies, encara que la realitat és que gairebé cap d'aquests anuncis s'ha confirmat posteriorment mitjançant la tramitació efectiva de la corresponent acció judicial davant dels tribunals.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat