Publicitat
Confidencial · 4 de Desembre de 2018. 00:05h.

Torra menysté les vagues

No hi ha hagut missatge institucional

Torra menysté les vagues

Diversos sectors socials van protestar la passada setmana a Barcelona

El president Torra és una autoritat que realitza habitualment una declaració institucional, és a dir, de la Generalitat de Catalunya, davant de gairebé qualsevol fet que ell interpreti que afecta el seu projecte independentista. Tanmateix, fonts sindicals catalanes es pregunten per les raons de Torra per no pronunciar cap missatge institucional sobre els greus conflictes laborals planejats per col·lectius professionals de serveis socials dependents de la mateixa Generaliat, el que ha provocat una important alarma social a Catalunya.

Afegeixen que Torra no només no s'ha pronunciat cap missatge institucional, sinó que, de fet, gairebé no s'ha pronunciat sobre aquests conflictes, que han afectat de manera molt negativa un important nombre de ciutadans catalans. I es pregunten si el que passa és que el president de la Generalitat menysprea les accions de mobilització protagonitzades per aquests col·lectius socials.

Aquestes mateixes fonts creuen que l'explicació d'aquesta actitud de Torra està en el fet que el president considera que aquests conflictes no tenen res a veure amb el projecte independentista. Però aquesta opinió no és totalment certa, perquè amplis sectors dels vaguistes pensen que la difícil situació a Catalunya de sectors socials com a la sanitat, l'educació o els serveis de seguretat i extinció d'incendis, entre d'altres, estan causats perquè el Govern de Torra no governa, sinó que només es dedica al projecte independentista.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 M, Sabadell, 04/12/2018 - 13:08

Este gobierno recuerda a los burros que llevan orejeras para que solo vean un camino y no se distraigan de él, ignorando todo lo que ocurre a su alrededor.