Publicitat

Desbordat per l'estratègia de JxC

Torra no entén res

El president Torra, en una imatge d'arxiu

L'enfrontament obert entre la marca electoral del PDECat, Junts per Catalunya (JxC), i Esquerra ha descol·locat completament el president Torra, que en cap moment no havia previst que la ruptura de la unitat independentista pogués esdevenir un fet irreversible, com està passant, la qual cosa significa molt probablement el definitiu final de la història del procés sobiranista, segons fonts del PDECat.

Especialment frustrant per a Torra ha estat l'aval, encara que hagi estat amb la boca petita, del seu gran referent, Puigdemont, al pacte amb els socialistes catalans a la Diputació de Barcelona Aquest pacte representa tot el contrari del que JxC, el grup de Waterloo i el mateix Torra havien defensat fins ara. I aquesta situació ha provocat un desconcert considerable a l'actual president de la Generalitat.

Les mateixes fonts diuen que Torra no ha entès que el món exconvergent ha iniciat un canvi d'estratègia, tornant al pragmatisme que sempre havia estat la seva essència. És una nova versió del peix al cove, i Torra ni ho entén, ni s'ho creu ni sap quina posició ha d'assumir a partir d'ara. I aquest dirigent polític, absolutament confús i desorientat, és a hores d'ara la primera autoritat de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat