Publicitat
Confidencial · 6 de Setembre de 2019. 00:30h.

Torra no és Jordi Pujol

Ningú no li fa cap cas a Madrid

Torra no és Jordi Pujol

El president Torra durant la seva conferència d'aquest dijous a Madrid

Les coses han canviat molt des d'aquelles intervencions a Madrid, durant els primers temps de la transició, del llavors president de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, que despertaven una gran expectació a l'establishment de la capital de l'Estat, els representants del qual abarrotaven el local que acollia l'esdeveniment. Després, s'analitzaven amb precisió tots els detalls i matisos de les paraules del dirigent català.

Aquest dijous, l'actual president de la Generalitat, Quim Torra, va pronunciar una conferència a un hotel de Madrid. I el més destacat de l'acte va ser l'absència total de representants del poder de l'Estat. No hi havia ni empresaris de pes, ni portaveus parlamentaris, ni secretaris d'Estat, ni ministres. Ni tan sols els periodistes van intentar aconseguir declaracions als passadissos.

El reflex de la indiferència total a Madrid davant de la intervenció de Torra es reflecteix mitjançant el fet que els més alts representants del Govern de l'Estat a l'acte van ser dos càrrecs de tipus tècnic: la secretària general de Coordinació Territorial, Miryam Álvarez, i el secretari general tècnic del Ministeri de l'Interior, Juan Antonio Puigserver. Aquesta dada explica per què ni l'Executiu espanyol ni la direcció del PSOE s'han reunit amb el partit de Torra per analitzar la seva posició davant de l'eventual investidura de Pedro Sánchez.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Pan con tomate y jamón Ibérico, Desde el foro..., 06/09/2019 - 23:28

"Ningú no li fa cap cas a Madrid..."

Si hombre, vamos a ir a ver al paleto este... y eso que aquí en el foro recibimos a los personajes mas estrafalarios, pero lo menos que se pide es que el tipo no escupa. Además, con lo bien que se está en una terracita junto al Retiro tomando cañas con una de bravas... "anda y que te ondulen..."

#3 La Mare Superiora, Antigua and Barbuda, 06/09/2019 - 13:19

Cal reconèixer que el meu home era molt més maco...i al llit...uuuuuuuh...uy,perdó,jijijijii.

#2 Conclusió, Madrit, 06/09/2019 - 11:00

Anar a escoltar aquest personatge no te cap interès per part de gent que no siguin els parroquians habituals de la ceba. Per si mateix no ha estat mai rellevant, la seva oratoria és de pati de colegi i ni tant sols posseeix un físic mitjanament acceptable per un poític engrescador, un titella.

#1 Montserrat, Barcelona, 06/09/2019 - 08:57

Només faltaria que aquest agitador de saló es pogués comparar amb gent de prestigi, aquest element es lo pitjor que ha tingut Catalunya en vuitanta anys. Supera tots els nivells d'ignorància, rancunia, ineptitud i sectarisme. Aquest el va posar a dit el pastisser-boig per rematar el descredit que han causat i el mal que han fet a aquest pais.