Publicitat
Confidencial · 16 de Desembre de 2019. 00:00h.

Torra no està sol a JxC

Borràs i Costa, contra un gir moderat

Torra no està sol a JxC

Imatge del ‘tuit' de Laura Borràs defensant el dret d'autodeterminació

Els intents de Puigdemont i del grup de Waterloo de acostar-se a Esquerra per influir a les negociacions amb el PSOE sobre l'eventual investidura de Pedro Sánchez com a cap del proper Executiu estatal, han xocat amb l'oposició del president Torra, que tot i això ha hagut de empassar-se la seva postura. Finalment, Junts per Catalunya (JxC) ha fet marxa enrere al Parlament i ha retirat la moció sobre l'autodeterminació que havia presentat, i que podia crear problemes a la negociació entre Esquerra i el PSOE.

Torra, però, no està sol. Dos dirigents amb pes a JxC i a Waterloo, com a Laura Borràs i Josep Costa, donen suport a la posició de president de la Generalitat i defensen de manera rotunda el dret d'autodeterminació de Catalunya. I a més, ho han dit públicament, la qual cosa indicaria una clara voluntat de desqualificar les postures favorables al pacte amb els socialistes espanyols.

Borràs ha demanat a Twitter "solucions polítiques per Catalunya", i ha afirmat que "l'autodeterminació és l'eix central sobre el que pivota aquesta solució política", afegint que "és una qüestió de mínims democràtics, no ens hem mogut i no ens mourem d'aquí". I Costa, de la seva banda, ha escrit: "No es pot fer cap política que no agradi a Madrid. Per això no té sentit negociar amb l'Estat res que no sigui l'autodeterminació". Les advertències són molt clares.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Bòdrium, Queralbs, 16/12/2019 - 15:46

MHP de debò,no permeti a aquest traïdor usar mai el wàter de Palau! Per moltes mongetes que hagi menjat! Seguim! A baix els botiflers!