Publicitat
Confidencial · 11 de Juliol de 2019. 00:25h.

Torra no serà candidat

No ho volen ni JxC ni Waterloo

Torra no serà candidat

El president Torra durant un acte de la Cambra de Comerç de Barcelona (foto: Govern)

Actualment, s'estan engegant diversos contactes entre dirigents de Junts per Catalunya (JxC) per explorar el possible candidat a la presidència de la Generalitat a les properes eleccions catalanes. Fonts del PDECat asseguren que l'expresident Puigdemont i el grup de Waterloo estan tenint un important paper en aquestes converses.

Aquestes mateixes fonts diuen que, en qualsevol cas, es parteix de la base que l'actual president de la Generalitat, Quim Torra, no serà el candidat, tot i que últimament havia rectificat la seva posició inicial, quan deia que era un "president provisional". Aquesta rectificació semblava indicar que és probable que sí que tingués el projecte d'optar a la candidatura a la presidència. Però ni JxC ni el grup de Waterloo ho acceptarien.

Així mateix, participa en aquests contactes Artur Mas, i sembla que ja ha tingut algun xoc amb Puigdemont, que no estaria d'acord amb algunes posicions del seu antecessor a la presidència de la Generalitat. D'altra banda, a hores d’ara ningú no s'atreveix a descartar que, finalment, Puigdemont pugui decidir presentar-se com a candidat per a, entre d’altres qüestions, mantenir la seva actual influència sobre la política catalana.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 XMB, Barcelona, 11/07/2019 - 23:25

En el fondo es una mala noticia, cada MHP ha sido peor que el anterior. Y lo mio pasa con los alcaldes de Barcelona.

#2 Albert, BCN, 11/07/2019 - 10:43

Yo creo que el Torra es el politico español mejor pagado de la historia y a la vez el mas repudiado por todo el mundo, cosas de tener a alguien puesto a dedo... la reflexion que me hago es que luego los de la republica inventada se quejan de que tenemos un rey que nadie ha escogido... en fin

#1 Chris, Lleida, 11/07/2019 - 09:47

Nueva cancion del verano para Torra: "a Lledoners hemos de ir".