Publicitat
Confidencial · 13 de Desembre de 2019. 00:30h.

Torra no s'ho ‘empassa’

Rebutja la rebaixa del radicalisme de JxC

Torra no s'ho ‘empassa’

Torra, amb l’exlehendakari' Ibarretxe, durant una marxa contra la sentència, a Caldes de Malavella

Des de Waterloo s'està imposant a Junts per Catalunya un cert canvi, potser provisional i en qualsevol cas de poca entitat, a hores d’ara, cap a posicions menys radicals, per recuperar el protagonisme que està guanyant Esquerra a l'actual escenari polític català. Tanmateix, fins i tot un moviment com aquest, encara de molt baixa intensitat, està trobant resistències.

I un dels protagonistes d'aquesta resistència, segons fonts independentistes, està sent el president Torra, que segueix immers als seus deliris sobre la independència de Catalunya, i que es nega de manera contundent a acceptar que el seu món és pura ficció i que, per tant, podria ser convenient aplicar un cert realisme als raonaments de l'independentisme.

En qualsevol cas, aquesta posició de Torra es va reflectir fa dies, quan a Waterloo es va comunicar a la direcció de JxC i al mateix Torra, que va participar en aquesta reunió, que JxC havia de retirar la moció sobre l'autodeterminació que va presentar al Parlament amb el objectiu de dificultar la negociació entre Esquerra i el PSOE. L'oposició de Torra va ser total, encara que malgrat tot la moció va ser retirada, amb un gran emprenyament del president de la Generalitat, segons les mateixes fonts.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat