Publicitat
Confidencial · 23 de Juliol de 2019. 00:25h.

Torra 'passa' de Budó

Sobre la investidura de Sánchez

Torra 'passa' de Budó

Meritxell Budó amb Quim Torra, en una imatge d'arxiu

Les habituals contradiccions i desgavells que les fortes divisions internes estan produint a hores d’ara a l'espai independentista exconvergent, que actua mitjançant el PDECat i la seva marca electoral, Junts per Catalunya (JxC), provoquen una situació de total descoordinació entre els departaments i membres del Govern de la Generalitat, que presideix Quim Torra.

Una demostració del considerable embolic que predomina a les altes esferes de l'administració catalana es va produir fa dies, quan la portaveu del Govern, Meritxell Budó, que a més és consellera de Presidència, va ser rotundament desautoritzada pel mateix Torra. La desautorització es va produir pel que fa a les posicions independentistes sobre la investidura de Pedro Sánchez com a futur president del Govern espanyol.

Budó havia assegurat que el Govern es mantindria "neutral" sobre la investidura de Sánchez, atès que aquest afer corresponia als partits i als seus grups parlamentaris. Tanmateix, l'endemà el president Torra va publicar una carta adreçada a Sánchez, a la qual li exigia una negociació sobre un referèndum d'autodeterminació o, en cas contrari, JxC votaria en contra de la investidura. Torra coneix perfectament que Sánchez rebutja totalment aquesta negociació.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat