Publicitat
Confidencial · 26 de Març de 2020. 00:40h.

Torra, pitjor que Sánchez

Segons l'últim baròmetre del CEO

Torra, pitjor que Sánchez

Torra i Sánchez abans d'una reunió d’ambdós a la Moncloa

La gestió del president Torra està valorada pels ciutadans catalans pitjor que la del cap de l'Executiu espanyol, Pedro Sánchez, segons les dades de l'últim baròmetre del Centre d'Estudis de Opinion (Ceo) de la Generalitat. Aquest baròmetre es va elaborar poc abans que s'agreugés la situació creada pel brot del coronavirus i quan el Govern de Madrid encara no havia declarat l'estat d'alarma.

En qualsevol cas, és sorprenent que el Ceo, que depèn de la Generalitat, i els informes del qual tenen una credibilitat relativa entre els dirigents de l'oposició parlamentària catalana, proporcioni la conclusió que la gestió de Torra és valorada pels ciutadans catalans amb un 3,47, a una escala de l'u al deu. Sánchez aconsegueix un 3,52.

El polític de Catalunya més ben valorat, d'altra banda, és el líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, la qual cosa reforça la tendència que reflecteixen totes les enquestes electorals, en el sentit que ERC guanyarà les properes eleccions catalanes. Ara com ara, no se sap quan se celebraran aquestes eleccions, ja que encara no han estat convocades.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, Catalaunia quo vadis?, 26/03/2020 - 09:45

"quan el Govern de Madrid encara no havia declarat l'estat d'alarma..."

Ya se que es difícil "desprogramar" el vocabulario progre-separata "l'estat.." "este país..." todo tipo de eufemismos valen para no nombrar a España... como es el caso...
La señora Ayuso no ha declarado ningún estado de alarma... ha sido el gobierno de España.