Publicitat

El seu missatge exclou la desobediència

Torra recula

El president Torra, durant el seu missatge institucional sobre la sentència

Aquest dilluns s'esperava que l'anunciat missatge institucional del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, sobre la sentència dictada pel que fa al judici per l'intent de materialitzar la declaració d'independència de la tardor del 2017, tingués un to incendiari, tremendista i d'enfrontament amb l'administració espanyola.

Els missatges institucionals de Torra esdevenen habitualment proclamacions èpiques, amb continguts simbòlics plens d'evocacions gairebé bèl·liques, com a reflex del món de ficció al qual es mou el president català. Tanmateix, aquesta vegada no ha estat així. Amb gran sorpresa entre l'independentisme, Torra ha fet marxa enrere, ha reculat i ha actuat amb menys concessions a l'èpica.

La principal demostració d'aquesta poc habitual actitud del president de la Generalitat, és el fet que durant el seu missatge no s'ha referit en cap moment a la desobediència que sempre ha demanat a l'independentisme per afrontar la sentència. Algunes fonts recorden que Torra ja havia dit que és el Parlament el que s’ha d'ocupar d'aquest afer. En qualsevol cas, ha estat una actitud sorprenent.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Mesetario, Meseta, 15/10/2019 - 16:33

e-noticies: "En cualquier caso, ha sido una actitud sorprendente"

Señores de e-noticies, ¿realmente os sorprende que Torra, más allá de muchíiiiiiiisimo bla bla bla, se comporte como un corderito sumiso y obediente?

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 15/10/2019 - 10:52

Es estrany en ell

El treus de la seva ratafia, dels seus alls, dels seus botijos i les seves misses, de les seves carbasses gegants i les seves pancartes de quita y pon i s´avorreix

Ell es un home d´accio, un indomable. De trabuc i renec

Enamorat de l´olor de napalm pels matins necesita sentir l´adrenlina recorrent el seu cuerpo serrano

#1 Veciana, Barcelona, 15/10/2019 - 00:44

L´estratègia és utilitzar els cdr,Mòmium ,etc per fer-li la feina bruta.Ell aparentment en resta al marge perquè no vol acabar com el motxo ni els seus sequaços.