Publicitat
Confidencial · 13 de Juny de 2018. 00:25h.

Torra se'n sortiria tot sol?

Quan no estigui tutelat per Puigdemont

Torra se'n sortiria tot sol?

Imatge d'arxiu del president de la Generalitat, Quim Torra

El moviment independentista català és conscient que l'expresident Puigdemont està començant a perdre influència sobre el desenvolupament de la política catalana, i que aquesta dinàmica és progressiva i s'accentuarà en el futur, a mesura que la situació a Catalunya segueixi entrant a una fase de normalització.

Aquest fet implicarà que el president Torra hagi d'assumir un protagonisme cada vegada més gran i actuar com a president, no com a un simple delegat de Puigdemont, que és el que ha fet fins ara, una posició a la qual se sent molt còmode. Molts sctores de l'independentisme, però, tenen dubtes molt seriosos sobre la capacitat política real de Torra.

Fonts d'aquests sectors destaquen que Torra no té cap experiència en un càrrec com el que ocupa, i que gestionar la presidència de la Generalitat és molt diferent d'actuar com a un activista de l'independentisme cultural, que ha estat la seva principal ocupació des que va sortir del sector privat. De fet, hi ha molta por de que Torra no doni la talla quan Puigdemont hagi perdut tota la seva capacitat d'influència.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Albert, BCN, 13/06/2018 - 08:20

Que fue del puigdemont? sigue en Alemania? esta ya en carcel o todavia no? se le ha perdido la pista ya no sale en las noticias jjjj