Publicitat
Confidencial · 12 de Juliol de 2018. 00:15h.

Torra s’ha arronsat

Perd pes entre els radicals

Torra s’ha arronsat

Torra i Sánchez durant la seva recent reunió a la Moncloa

Tot i les paraules, els símbols i els gestos, el conjunt de l'independentisme català admet que el president de la Generalitat, Quim Torra, no va imposar, durant la seva recent reunió amb el cap de l'Executiu espanyol, Pedro Sánchez, les seves pretensions sobre el dret d'autodeterminació i la realització d'un referèndum a Catalunya.

La realitat, segons reconeixen fonts independentistes, és que Torra va acordar amb Sánchez que pogués dir posteriorment que havia parlat del dret d'autodeterminació. Malgrat tot, ha quedat molt clar que el president espanyol ni tan sols va discutir sobre l'afer i que es va tractar d'un intent de Torra d'evitar les crítiques del radicalisme independentista.

Precisament, el fet que els radicals hagin criticat Torra amb duresa, amb els comitès de defensa de la república demanant fins i tot la seva dimissió, és la prova més evident que l'independentisme és perfectament conscient que, de fet, el president Torra es va arronsar durant una reunió que marca l'inici de la definitiva marxa enrere dels independentistes.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat