Publicitat
Confidencial · 14 de Febrer de 2018. 00:00h.

Torrent, al punt de mira

L'Estat espera una il·legalitat

Torrent, al punt de mira

EI president del Parlament, Roger Torrent, en una imatge d'arxiu

Els serveis jurídics de l'Estat estan seguint amb lupa els moviments del president del Parlament de Catalunya i dirigent d'Esquerra, Roger Torrent, analitzant tots els detalls de les seves actuacions, amb l'objectiu d'iniciar accions judicials contra ell, en el cas que considerin que ha comès alguna il·legalitat.

Realment, Torrent es troba a una situació difícil, i està obligat a mantenir un complicat equilibri davant de les fortes pressions de Puigdemont i Junts per Catalunya (JxC) perquè prescindeixi de la legalitat i propiciï una investidura de l'expresident, la tramitació de la qual seria immediatament impugnada. En aquest cas, Torrent seria imputat judicialment.

La direcció d'Esquerra, de la seva banda, vol evitar qualsevol il·legalitat que acabi amb Torrent processat pels tribunals de justícia, i a més pretén aïllar Puigdemont i el seu grup, amb l'objectiu de recuperar la normalitat institucional a Catalunya, i acabar així amb la aplicació a la Generalitat de l'article 155 de la Constitució per l'administració espanyola.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat