Publicitat
Confidencial · 5 de Desembre de 2018. 00:05h.

Torrent ha baixat el to

I el Parlament segueix a mig gas

Torrent ha baixat el to

Roger Torrent, president del Parlament, durant una sessió de la cambra

El president del Parlament, Roger Torrent, ha baixat darrerament el to, i actua amb gran discreció, com si hagués decidit mantenir-se a un segon pla. D'aquesta manera, Torrent, que és també un influent dirigent d'Esquerra, afronta l'ofensiva de l'expresident Puigdemont per pressionar el partit de Junqueras amb l'objectiu que accepti la unitat de candidatures independentistes davant de les futures convocatòries electorals.

Torrent es dedica, bàsicament, a activitats de partit, perquè el Parlament està actuant a mig gas des que van començar a tensar-se les relacions entre Puigdemont i Esquerra. Malgrat tot, el president de la cambra, que darrerament ha assumit un paper molt institucional, va visitar recentment l'expresident a Warterloo, amb la intenció de donar una imatge conciliadora.

En qualsevol cas, segons fonts d'Esquerra, Torrent està decidit a evitar col·locar-se a situacions de risc judicial, tot i que els partidaris de Puigdemont solen preparar-li paranys, com un nou intent de legalitzar una investidura telemàtica del president de la Generalitat. Si la Mesa del Parlament aprovés i tramités una proposta de reforma del reglament de la cambra en aquest sentit, Torrent s'enfrontaria segurament a problemes judicials.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat