Publicitat
Confidencial · 12 de Març de 2018. 00:10h.

Torrent, massa novell

Està cometent molts errors

Torrent, massa novell

El president del Parlament, Roger Torrent, en una imatge d'arxiu

Les diverses polèmiques de tipus polític -i gairebé social- que estan tenint últimament com a protagonista el president del Parlament, Roger Torrent, han causat una certa inquietud entre els principals dirigents del seu partit, Esquerra. Torrent ha tingut problemes amb la direcció del Col·legi d'Advocats de Barcelona, amb el Rei i amb l'associació que representa els empresaris alemanys que operen a Catalunya.

Aquests dirigents d'ERC consideren que, potser, Torrent està demostrant amb les seves actuacions que no té l'experiència política que cal aquest càrrec al conflictiu escenari polític català, sobretot perquè la inexistència d'un Govern obliga el president del Parlament a assumir la representació de la primera autoritat de Catalunya.

És probable, segons admeten algunes fonts d'ERC, que Torrent no estigui diferenciant la seva funció com a primera autoritat de Catalunya de la seva militància a Esquerra, i en aquest sentit actua com a un militant del partit davant d’unes situacions a les quals assisteix en representació de la Generalitat de Catalunya, no d'Esquerra.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 12/03/2018 - 18:04

"És probable, segons admeten algunes fonts d'ERC, que Torrent no estigui diferenciant la seva funció com a primera autoritat de Catalunya de la seva militància a Esquerra,"

Me da la risa. Je, je, je, je, je, je, je, je, je, je.
Pero si por eso mismo lo,pusieron en el cargo. Vaya panda de matados.