Publicitat

Al PSOE critiquen la gestió de Sánchez

Tot depèn d'un pres

Imatge d'arxiu d'Oriol Junqueras

Dins el PSOE han sorgit nombroses veus crítiques cap a l'acord de governabilitat signat entre el seu secretari general, Pedro Sánchez, i Pablo Iglesias, el líder d'Unides Podem. Aquests crítics consideren que és exactament el mateix pacte que es podia haver signat fa diversos mesos, després de les eleccions del 28 d'abril, sense convocar uns nous comicis.

A més, afegeixen, ara la situació és pitjor que després de les eleccions d'abril, ja que el PSOE ha perdut tres diputats i Unides Podem s'ha quedat amb set menys dels que tenia. És a dir, ambdós partits han d'aconseguir ara la investidura de Sánchez amb deu escons menys dels que tenien al Congrés abans de les noves eleccions.

I la crítica potser més contundent és que, després d'una nova convocatòria a les urnes, el que ha aconseguit Pedro Sánchez, aparentment, és que la seva eventual investidura depengui del vot d'Esquerra al Congrés dels Diputats. És a dir, que la decisió final serà presa per un pres que compleix condemna a la presó de Lledoners, Oriol Junqueras.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/11/2019 - 23:52

Esto es lo más gordo de Pedrando VII, el presidente felón, que su posible mandato dependa de un presidiario condenado por ladrón y sedicioso, que e sla palabra suave para golpista. Depende de un delincuente. Como si en su día el presidente de EEUU hubiese dependido de Alcapone para formar gobierno.

#2 Irene, Bcn, 16/11/2019 - 18:23

Fray Botijo es lo peor que le ha pasado a Catalunya y a España desde la transición.

#1 El Sifoner, Castelló, 15/11/2019 - 18:24

(..es que su eventual investidura dependa del voto de Esquerra en el Congreso de los Diputados. ..) Eso no es del todo cierto, también dependería de que o bien PP o Cs, le otorgasen los escaños necesarios para su investidura y así no deber nada a los secesionistas, pero claro, al parecer ni el PP ni Cs son tan patriotas como dicen ellos, solo a jod

#1.1 M Pilar, Barcelona, 15/11/2019 - 18:50

O, simplement, que s'abstinguin en segona votació! No cal votar-hi SI, només abstenir-se!!