Publicitat
Confidencial · 6 de Març de 2019. 00:25h.

Tothom apunta contra Trapero

L'excap dels Mossos, molt 'tocat'

Tothom apunta contra Trapero

L'excap dels Mossos, Josep Lluís Trapero, amb l'expresident Puigdemont

La figura de l'excap operatiu dels Mossos d'Esquadra durant l'ofensiva independentista de la tardor del 2017, ha quedat molt tocada amb les declaracions davant del tribunal que jutja aquells fets del llavors titular del Ministeri de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, i de qui era aquells moments el secretari d'Estat de Seguretat del departament José Antonio Nieto. I el mateix ha passat després amb l'exdelegat del Govern espanyol a Catalunya Enric Millo, i el coordinador de totes les forces de seguretat aquells dies, el coronel de la Guardia Civil, Diego Pérez de los Cobos.

Zoido, Nieto, Millo i Pérez de los Cobos van acusar clarament Trapero de complicitat amb les autoritats independentistes de la Generalitat, que van impulsar l'intent de referèndum de l'1 d'octubre i altres actuacions del moviment independentista dirigides a l'aplicació del projecte de l'independentisme, que van culminar amb la declaració al Parlament de la independència de Catalunya.

De fet, segons les declaracions d'aquests quatre testimonis, la gestió de Trapero va ser un autèntic boicot a l'actuació de les forces de seguretat estatals. L'excap dels Mossos, juntament amb l'exdirector de la policia catalana, l'exsecretari general d'Interior i una intendent del cos, està actualment a l'espera de judici a l'Audiència Nacional, acusat del delicte de rebel·lió.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 M, Sabadell , 06/03/2019 - 22:33

Ademas de incumplir los mandatos judiciales, lo que no tiene perdon es el abandonar y traicionar a sus compañeros, y venderse por un plato de lentejas a un politico que se fuga deja dejandoles en la estacada.

#7 Ojo, Calafell (Tabarnia), 06/03/2019 - 22:30

Hawaiaaano... hawaiano???...hawaiaaaaaaaannnnooooo.....hawaianoooo? Hawaiaaaaannnooooooo. Hawaiano

#6 Albert, BCN, 06/03/2019 - 21:48

Eso le pasa por fiarse del tio que en la foto lo mira con cara de tarado mental... en fin

#5 JOSE MASSAGUE VENDRELL, Barcelona, 06/03/2019 - 18:51

Le ofrecieron ser el primer "Mister Universo Mosso d'Esquadra de Catalunya". Y el ya se vió en la final, en Miami.

#4 Tabarnés puro, Barcino, 06/03/2019 - 14:33

Pobre hombre. Y él que se veía como JEMAD de la republiqueta de chichinabo.. !
Jajajajajaja!!!!