Publicitat
Confidencial · 30 de Novembre de 2017. 00:15h.

Tothom fa marxa enrere

Puigdemont es queda sol

Tothom fa marxa enrere

Carles Puigdemont, en una imatge d'arxiu (foto: Govern)

La marxa enrere dels dirigents independentistes catalans sobre l'aplicació del full de ruta del procés sobiranista ja és general, en molts casos, per sortir de la presó o per evitar l'entrada. De tota manera, tothom està expressant el seu acatament a l'article 155 de la Constitució, l'acceptació de les vies legals en l'actuació política i el rebuig de la unilateralitat.

Aquests plantejaments signifiquen, entre d’altres coses, que el procés sobiranista ja ha acabat -amb un contundent fracàs-, i que si continua ho farà mitjançant un altre tipus de model, probablement definit per acceptar que la independència no és possible ara per ara i que un eventual referéndumn només serà viable si s'ha negociat amb l'Estat.

Només hi ha una excepció: l'expresident Puigdemont, fugit amb quatre ex consellers del seu Govern a Brussel·les per escapar de la acció de la justícia espanyola, que està esperant que les autoritats belgues els traslladin a Espanya. Puigdemont continua defensant a Brussel·les unes posicions que els seus teòrics aliats i companys a Catalunya ja han descartat.

4 Comentaris

Publicitat
#2 Gerard, Barcelona, 30/11/2017 - 04:46

Al final todo se resume en que los separatistas montaron un número circense, espectacular eso sí,..pero en realidad era un CIRCO, .un MONTAJE,..que se les ha venido abajo,..y con un "artista" que va por libre,..y que por eso no se da cuenta que SU número..ya finalizó.

#2.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/11/2017 - 18:53

Nom era ningún circo, fue un intento fallido de golpe de Estado. Acabado, eso sí, de forma esperpéntica.

#2.2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/11/2017 - 18:53

Nom era ningún circo, fue un intento fallido de golpe de Estado. Acabado, eso sí, de forma esperpéntica.

#1 Mesetario, Meseta, 30/11/2017 - 00:29

Puchi también da marcha atrás.
Un día dijo que la UE era una unión de estados decadentes.
Al día siguiente, que él era europeísta.