Publicitat
Confidencial · 30 de Juliol de 2019. 00:05h.

Tothom 'passa’ de Torrent

Amb la seva proposta del 'model Quebec'

Tothom 'passa’ de Torrent

Imatge d'arxiu del president del Parlament i dirigent d'Esquerra, Roger Torrent

Dins del marc de la recerca per la direcció d'Esquerra d'alternatives polítiques per sortir de l'atzucac al qual es troba actualment Catalunya des de l'enfonsament del projecte independentista, el president del Parlament, Roger Torrent, va plantejar recentment una altra proposta: aplicar el model del Quebec, també anomenat la via canadenca.

Tanmateix, la proposta de Torrent ha passat totalment desapercebuda, i amb prou feines s'han produït reaccions ni dins ni fora de les formacions independentistes, inclòs el seu mateix partit. De fet, el plantejament del president del Parlament només ha estat recollit per diversos mitjans de comunicació, que en general opinen que el marc legal espanyol no permet aquesta alternativa.

La proposta de Torrent, encara que ningú no li hagi fet cas, ha de ser interpretada com a un nou intent d'Esquerra de presentar-se davant de l'opinió pública i, sobretot, davant de l'Estat, com a un partit que ja no planteja opcions unilaterals pel que fa al conflicte català, sinó que realitza propostes que parteixen d'un esquema general de diàleg i negociació amb l'administració espanyola.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Robert, Barcelona, 30/07/2019 - 06:55

Al bacterio ya no le hace caso ni su pueblo de los malos olores...

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/07/2019 - 00:27

La vía canadiense es aquella que decía que si Canadá era divisible también lo era el Quebec. No me extraña que pasen de Bacterio. Los separatistas quieren joder pero que no les jodan.