Publicitat
Confidencial · 22 de Juliol de 2019. 00:35h.

Tothom prepara la campanya

La sentència obrirà la fase electoral

Tothom prepara la campanya

Imatge de blocs de paperetes electorals

Tot i la confusió que ha provocat el president Torra, dient que no convocarà eleccions a Catalunya per respondre a la sentència, presumiblement condemnatòria, del judici contra els acusats per l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya durant la tardor del 2017, la realitat és que els partits polítics catalans estan preparant les seves maquinàries electorals.

S'espera que la sentència sigui difosa entre els mesos de setembre i octubre, i que aquest fet provoqui una immediata convocatòria electoral. Per tant, els partits catalans volen estar preparats per a aquest moment, atès que es tracta d'unes eleccions que posaran les bases fonamentals per a la creació d'un nou escenari polític a Catalunya després del fracàs total del projecte independentista.

Els partits creuen que la sentència provocarà la convocatòria electoral no només com una manera de respondre a les eventuals condemnes, sinó també perquè a hores d'ara la situació és insostenible davant la divisió irreversible de l'independentisme. Els xocs continus entre Esquerra i Junts per Catalunya, i dins d'aquesta última formació, han destrossat la unitat independentista, i l'única sortida són les eleccions.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat