Publicitat
Confidencial · 26 de Juliol de 2019. 00:40h.

Trapero és 'dels nostres’?

L'independentisme 'passa' d'ell

Trapero és 'dels nostres’?

Josep Lluís Trapero, quan era el cap dels Mossos d'Esquadra

Tots els sectors de l'independentisme català semblen acceptar amb una total naturalitat que no es tracti igual tots els dirigents que van impulsar l'intent d'aplicar el projecte independentista durant la tardor del 2017. Només alguns col·lectius de militants independentistes es pregunten per què l'excap operatiu dels Mossos d'Esquadra durant aquells fets, Josep Lluís Trapero, sembla haver quedat totalment fora de les preocupacions de l'independentisme.

És cert que Trapero no està empresonat, com a d’altres dirigents, però està processat i serà jutjat per l’Audiència Nacional a partir del 20 de gener del 2020. A més, no es pot oblidar que afronta una petició de pena d'onze anys de presó i altres onze de inhabiliación absoluta per ocupar càrrecs públics. I la realitat és que l'independentisme només es recorda de Trapero quan organitza alguna campanya d'intoxicació informativa sobre els atemptats jihadistes de l’agost del 2017 a Catalunya, com ha fet recentment el president Torra al Parlament.

Alguns independentistes creuen que Trapero va ser simplement utilitzat per polititzar a favor de l'independentisme la intervenció dels Mossos a les operacions contra els autors d'aquests atemptats, i per posar després el cos policial català a favor del projecte independentista, propiciant d'aquesta manera la realització del intent de referèndum de l'1 d'octubre del 2017. Després de prestar aquests serveis, l'excap dels Mossos va quedar totalment al marge de la protecció independentista. Què passa? No se li considera un dels nostres?

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat