Publicitat
Confidencial · 8 d'Abril de 2020. 00:15h.

Travetes i empentes

Govern: tothom contra tothom

Travetes i empentes

Imatge del Govern de Torra (encara figurava Alfred Bosch com a conseller d'Acció Exterior)

La crisi sanitària provocada per l'epidèmia del coronavirus ha fet que el Govern de la Generalitat esdevingui l'escenari d'un gegantesc embolic, amb travetes, enfrontaments i empentes. Fonts de la Generalitat asseguren que el problema no és ja només un xoc entre Esquerra i Junts per Catalunya, sinó que a hores d’ara es tracta de tothom contra tothom.

A més, el president Torra és un dels més actius promotors d'aquest desgavell, assenyalant Chakir El Homrani per la crisi de les residències geriàtriques, o desautoritzant de manera molt rotunda Miquel Buch i Meritxell Budó sobre la posició del Govern de la Generalitat pel que fa a l'actuació a Catalunya de les forces armades estatals.

En aquesta mateixa línia, des de fora del Govern Oriol Junqueras i Raül Romeva han demostrat que no els importa cremar una consellera del seu mateix partit, Ester Capella, amb els seus absurds -i frustrats- intents de sortir de la presó. A ERC també hi ha crítiques cap al conseller Chakir El Homrani, membre de la mateixa formació. I, d'altra banda, Torra és criticat des de tots els sectors com a responsable d'aquesta caòtica situació del Govern.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 un musclu, bcn, 08/04/2020 - 16:10

I que diu l escollit del gran pallasso i descendent de delincuents l algarrobo TIC?

#1 Juan Jose García, Cunit, 08/04/2020 - 15:23

Si la recaudación fiscal cayera un 90%,que es posible,qué sentido tendría todo el aparato
político- administrativo? Porque para administrar el 10%,oiga con una gestoría ya vale.

#1.1 La Mare Superiora, Liechtenstein, 08/04/2020 - 15:51

Ai,no m´espanti! Un 3% del 10% quant és?