Publicitat
Confidencial · 2 de Juny de 2017. 00:15h.

Tres 'no-desmentits' claus

Vidal, Llach i la llei de 'desconnexió'

Tres 'no-desmentits' claus

Muntatge gràfic sobre Lluís Llach i Santiago Vidal

Quan ja ha passat un cert temps des de les polèmiques provocades per l'exsenador d'ERC Santiago Vidal i el diputat de Junts pel Sí al Parlament Lluís Llach, i per la difusió d'un esborrany del projecte de llei que regularà la desconnexió de Catalunya de l'Estat espanyol, la realitat és que ni les declaracions d’ambdós polítics ni el text de l'esborrany han estat desmentits.

Fonts de l'oposició parlamentària destaquen aquesta absència de desmentits contundents i oficials, atesa la gravetat d'alguns dels plantejaments que van fer tant Vidal com Llach, i de les discutibles i polèmiques qüestions que conté l'esborrany de la llei de transitorietat jurídica.

A més, Junts pel i la CUP han impedit tant que funcioni una comissió parlamentària sobre Vidal, com que Llach comparegui davant del Parlament per explicar les seves declaracions. L'esborrany del projecte, d’altra banda, s'està tramitant de manera secreta, i per tant, no es poden exigir explicacions sobre un contingut que es desconeix de manera oficial.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 mímim el 3%, Manresa, 02/06/2017 - 10:17

SEPARATISME= TOTALITARISME, DICTADURA, XENOFÒBIA, ODI AL QUE NO OPINA IGUAL.. Cada dia que pasa, es demostra la Catalunya que volen. Repugnant!!!

#1 NO HO PODEN FER, Barcelona, 02/06/2017 - 09:36

Per que son VERITATS
"s'ha d'enganyar a l'Estat"

Esta molt clar DE QUE VAN
i la resta de catalans... IGNORATS, i a passar per el tubo NACI ONALISTE

Aixo es Dinamarca del Sud,
on tot son flors i violes,
on tot es amor,
on mai s'ha parlat dels COSTOS

es tant maco somiar truites a tot hora
ENS HEM BEGUT L'ENTENIMENT