Publicitat
Confidencial · 16 d'Abril de 2019. 00:15h.

Tres noms per a un projecte

Mas, Campuzano i Pascal

Tres noms per a un projecte

Muntatge gràfic d'Artur Mas, Carles Campuzano i Marta Pascal

Marta Pascal, l'excoordinadora general del PDECat, compta amb l'ajuda i l'assessorament d'importants col·laboradors per analitzar l'eventualitat de crear un nou partit, com ha anunciat recentment, davant del control total que exerceix l'expresident Puigdemont, des de la ciutat belga de Waterloo, sobre la formació exconvergent.

Dos d'aquests col·laboradors, segons fonts del partit, són Artur Mas i Carles Campuzano, que mantenen unes relacions molt tenses amb Puigdemont. De fet, l'expresident ha purgat els dirigents moderats de les candidatures del PDECat per al proper cicle electoral, la qual cosa ha convençut molts militants no radicals del partit que cal actuar ja per intentar ocupar el buit que va deixar la desaparició de CiU.

Mas, de la seva banda, té pendent el compliment d'una condemna d'inhabilitació per ocupar càrrec públic, per la seva participació a l'organització del referèndum il·legal del 9 de novembre del 2014, i actualment li queda un any. Aquest termini de temps és, més o menys, el mateix que li caldria al nou partit per poder operar amb normalitat, i llavors Mas podria ja implicar-se als processos electorals.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Sarola, Castelldefels, 16/04/2019 - 07:50

¡ Llibertat Carles Campuzano !

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/04/2019 - 00:51

El clan de los Pujolone rediseña su nueva apuesta. Y con el apoyo d ela burguesía insaciable que montó el prusés Trilemont tiene los días contados.