Publicitat
Confidencial · 5 de Desembre de 2017. 00:23h.

Tres versions sobre el 21-D

Contradiccions independentistes

Tres versions sobre el 21-D

Imatge d'un sondeig electoral

Els principals dirigents independentistes han valorat ja de tres maneres diferents, i contradictòries, les eleccions del proper dia 21. La primera versió va ser que es tractava d'una convocatòria "il·legítima", ja que era una conseqüència de l'aplicació a la Generalitat de l'article155 de la Constitució, que era rebutjat per les formacions independentistes.

Tanmateix, poc després de la convocatòria electoral feta per Mariano Rajoy, les eleccions deixen de ser "il·legítimes", i són assumides pels partits independentistes, que anuncien que es presentaran a aquests comicis, una decisió que implica que les eleccions queden legitimades.

Finalment, els líders independentistes plantegen una tercera versió del 21-D, segons la qual, són unes eleccions manipulades, ja que asseguren que hi haurà una tupinada. Aquest enfocament sembla que s'ha plantejat com a una justificació preparada per al cas que

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Mesetario, Meseta, 05/12/2017 - 00:17

Supongo que en todas o en prácticamente todas las mesas electorales habrá interventores de los principales partidos.
A partir de ahí, supongo que, aunque los indepes se traguen melonadas para lerdos integrales del tipo "nos independizamos de España pero seguimos en la UE", sabrán sumar y, por tanto, si hay tongo o no.