Publicitat
Confidencial · 18 de Març de 2020. 00:25h.

Tret al peu de Waterloo

Utilitzant l'epidèmia contra Espanya

Tret al peu de Waterloo

Puigdemont, Torra i d’altres dirigents independentistes a Waterloo

És molt probable que el president Torra i el seu Govern, i l'expresident Puigdemont i el grup de Waterloo, que inclou els principals dirigents de Junts per Catalunya, s'hagin tancat totalment les portes perquè l'opinió pública espanyola pugui analitzar en el futur, amb una actitud d'una certa comprensió, les seves reivindicacions independentistes.

Fonts de l’admnistración espanyola afirmen que aquest sector de l'independentisme català ha assumit una posició injustificable davant d’un problema com a l'extensió de l'epidèmia del coronavirus, pretenent utilitzar aquesta situació contra l'Estat, amb criteris totalment erronis, com a les burles de l'exconsellera Clara Ponsatí sobre les morts que s'estan produint a la Comunitat de Madrid, una actitud avalada per Puigdemont.

Aquesta estratègia ha estat desqualificada per amplis sectors polítics i socials, tant de Catalunya com a de la resta de l'Estat, que rebutgen de manera contundent la insistència de Torra a desvincular les institucions catalanes d'una posició unitària del conjunt de l'Estat, unitat que és imprescindible per fer front una qüestió com a l'epidèmia del coronavirus.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Veciana, Barcelona, 18/03/2020 - 15:31

Per cert,Bèlgica també fa quarentena.Motxo,calladet i a la gàbia jajajaa.

#2 Pere, Lleida, 18/03/2020 - 12:49

Com a català sento vergonya de l'actitud que està tenint el Govern de la Generalitat. Ho pagaran molt car perquè això no agrada gens... Puerils, egoistes, irresponsables i prepotents. Una colla de megalòmans, molt perillosos per al futur de Catalunya.

#1 Andreu, Mataro, 18/03/2020 - 01:10

Sembla ser que els que remenen les cireres a Convergencia han deixat a aquest descerebrat sol en plan kamikaze. Ells sabrán el que fan.

#1.1 Ojotuerto, Calafell.tab, 18/03/2020 - 20:20

Correcto, en plan opera wagneriana al Palau.

#1.2 CMR, BCN, 18/03/2020 - 22:50

Quién leches ha votado negativo al Ojotuerto?

Ahí tienes mi +1, bro.