Publicitat
Confidencial · 12 de Juny de 2019. 00:35h.

Un 155 contra el PDECat

Intervenció del partit per Puigdemont

Un 155 contra el PDECat

L'expresident Puigdemont, durant un acte del PDECat

L'expresident Puigdemont i el seu entorn han decidit llançar una nova ofensiva per intentar eliminar definitivament el PDECat, segons fonts independentistes. Aquest plantejament és el resultat de la constatació pel grup de Waterloo que la Crida Nacional per la República, el nou partit que van crear per intentar aglutinar el conjunt de l'independentisme català, ha estat un fracàs.

En aquesta línia, els dirigents afins a Puigdemont estan imposant al PDECat les seves posicions a les negociacions sobre els pactes per a la governació dels ajuntaments catalans sorgits de les eleccions municipals del passat 26 de maig. El problema no és només que Puigdemont imposi al PDECat les seves decisions, sinó el mètode, especialment autoritari i expeditiu que està utilitzant aquesta vegada. La situació és considerada humiliant per membres de la direcció dels exconvergents.

A més, la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, totalment identificada amb Puigdemont, ja avança l'ofensiva que s'apropa a una recent entrevista. Budó diu que en les últimes eleccions s'ha produït "confusió" entre les sigles del PDECat i les de Junts per Catalunya (JxC). Per tant, la solució seria, segons afirma, que el PDECat fos absorbit per JxC. Es podria dir que Waterloo prepara una intervenció -un 155? - del PDECat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat