Publicitat

Boye té por d'una nova euroordre

Un advocat nerviós

Imatge de Gonzalo Boye, advocat de l'expresident Puigdemont

Les últimes afirmacions de Gonzalo Boye, l'advocat de Puigdemont, semblen indicar que està molt nerviós davant de la possibilitat que es dicti una nova euroordre contra el seu client, després de la difusió de la sentència del judici sobre els fets de la tardor del 2017. Boye ha arribat a escriure -a un article publicat a El Nacional.cat- que "si es planteja una tercera euroordre en base a uns delictes diferents dels utilitzats a la primera i segona euroordre, serà de gran ajuda per a la defensa del president Puigdemont i els consellers".

És a dir, que l'advocat Boye espera realment que aquesta euroordre es produeixi, i davant d'aquesta eventualitat diu que "només serviria per potenciar i donar suport la nostra tesi que es tracta d'una persecució política", i que "pot ser un búmeran que es torni en contra dels que pretenen manipular la realitat i el dret amb l'exclusiva finalitat d'aconseguir el lliurament del president Puigdemont i de la resta de consellers a l'exili".

Els nervis de Boye també es reflecteixen a la sofisticació de l'insult que dedica als impulsors d'aquesta eventual euroordre, ja que diu que aquesta decisió es prendria "des d'una perspectiva absolutament provinciana o nacional-obcecada". Posteriorment, Boye insisteix a aquesta expressió, assegurant que si l'euroordre es planteja, "el resultat serà just el contrari de l'esperat des de les files nacional-obcecades".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Mesetario, Meseta, 09/10/2019 - 21:57

Boye: " el resultado será justo el contrario del esperado desde las filas nacional-obcecadas”.
Puchi: "No es Corea del Norte. Es la Unión Europea. Otra vergüenza obsequio del Estado español".

Boye, según tu cliente, la UE hace lo que quiere España. No sé, me da que Puchi tendrá que ir a Corea del Norte si quiere esquivar el talego.

#7 Miquel, Girona, 09/10/2019 - 18:53

Ha rebut amenaces? Perque com van les coses segurament que també. Que estigui netviós?

#6 AnnaMollet, Mollet, 09/10/2019 - 17:48

Puigdemont debe tener ya manía persecutoria, debe dormir mal; sabe que sus días en la mansión de Waterloo están contados; y en unas semanas se les presentarán la policía belga para detenerlo, ponerle las esposas, y enviarlo directo a la cárcel española.

Hizo un Golpe de Estado que destruyó a Catalunya, y pagará por ello; pronto caerá.

#6.1 E.Pujol, Barcelona, 09/10/2019 - 20:03

De mania persecutòria res! A mi em seguia un senyor amb un patinet quan treia el gos a passejar! De debò!

#6.2 No ho tinc clar, Chez Sixty, 25/12/2019 - 21:46

No sabeu quina colla de malparits hi ha a la UE. Ja ho veureu be prou, Saben que el govern de Sanchez no dirà ni piu si a Brusseles van a favor del pastisser, si fos alemany o francès ja sería una altra cosa

#5 Gerardo, Barcelona, 09/10/2019 - 16:15

Este elemento ya está trabajando para organizar la segunda fuga del pastelero-loco. Ya no hay excusas frente a una sentencia condenatoria para el resto de la banda encarcelados siendo el cabecilla el fugado, y negar esta evidencia es misión imposible. Ya falta poco para ver al procesado-rebelde errante por el mundo o enmanillado frente al juez

#4 botifler1914, Waterluxe, 09/10/2019 - 13:03

Y a este señor no se le puede retirar la nacionalidad?
Bien que debió pedirla en su día al elegir España para desgracia nuestra.