Publicitat

El conseller Damià Calvet, proper a Mas

Un altre 'dissident'

Imatge d’arxiu del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet

Un nou dirigent de l'món exconvergent està començant a ser considerat per Puigdemont i el grup de Waterloo com a un nou dissident. Es tracta del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, que actualment és vist per l'expresident cada vegada amb més suspicàcies i sospites, segons fonts del PDECat.

Puigdemont creu que Calvet està molt influenciat per Artur Mas, que és una de les obsessions del grup de Waterloo, atès que els seus components consideren que Mas conspira constantment contra el seu successor a la presidència de la Generalitat. Per tant, el conseller de Territori, una figura ascendent al Govern de Quim Torra, no serà promocionat des de Bèlgica.

Amb Mas de president, Calvet va ser entre 2011 i 2013 secretari de Territori i Mobilitat, i després va passar a la direcció d'un organisme de gran importància, l'Incasòl. Recentment, es va comentar que la consellera d'Empresa, Àngels Chacón, o el mateix Calvet, podrien ser candidats a la presidència, afavorits per Mas, si aquest no es pot presentar per estar judicialment inhabilitat per ocupar càrrec públic fins el 23 de febrer del 2020, a conseqüència de la seva implicació al referèndum il·legal del 9-N del 2014.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat