Publicitat
Confidencial · 17 de Febrer de 2020. 00:15h.

Un altre 'èxit' exterior

40 països ignoren una carta de Torra

Un altre 'èxit' exterior

El responsable d'acció exterior de la Generalitat, Alfred Bosch, amb el president Torra

L'acció exterior de la Generalitat per promocionar el projecte independentista a un pla internacional i buscar suports, continua rebent revessos polítics molt considerables. I, per descomptat, no arriba cap suport al procés. D'aquesta manera, l'acció exterior, a la qual el Govern dedica importants quantitats de diners, i que té Alfred Bosch com a responsable, es configura com el gran fracàs de l'independentisme.

Després de la sentència del judici contra diversos líders independentistes, condemnats per la seva participació als fets de la tardor del 2017, el president Torrra va enviar una carta a les primeres autoritats de més de 40 països, explicant-los la seva visió d'aquesta resolució judicial. L'objectiu fonamental era demanar ajuda per a pressionar l'Estat espanyol pel que fa a l'eventual concessió d'una amnistia als dirigents empresonats.

Tanmateix, segons ha informat Ràdio Barcelona, de la Cadena Ser, Torra no ha rebut cap contestació, la qual cosa ha estat confirmada pel departament de Presidència de la Generalitat amb l'afirmació què “no consta cap resposta sobre aquest tema”. Sembla arribat el moment de preguntar als dirigents de l'independentisme si encara mantenen la vigència de l'expressió que utilitzaven quan es va iniciar el procés independentista: “El món ens mira”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 a quien corresponda, Barcelona, 18/02/2020 - 08:21

Es que tener de conseller de exteriores al de los ojos saltones tiene guasa...

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 17/02/2020 - 12:41

La carta enviada... ¿se sabe en que idioma fue escrita...? ¿se cambió el idioma en función de si el destinatario tenía aspecto de catalán...? ¿se adjuntó un mapa señalando por donde cae Cataluña...?¿se informó al destinatario de su obligación de "mirar a Cataluña..."? ¿saben los destinatarios de la condición "superior" del catalá de

#1 Galba, Bcn, 17/02/2020 - 12:28

Pues claro que el mundo nos mira. Nos mira y se descojona!