Publicitat
Confidencial · 22 de Juliol de 2019. 00:41h.

Un altre fracàs mediàtic

La teoria conspirativa del 17-A

Un altre fracàs mediàtic

Informació d'aquests dies del diari 'Público' sobre el 17-A

El progressiu ensorrament del projecte independentista té també conseqüències al nivel dels mitjans de comunicació. Així, actualment l'antiga capacitat de l'independentisme per organitzar importants campanyes mediàtiques sobre els afers que li interessaven, està disminuint, i la seva influència sobre els mitjans és molt inferior a la que tenia quan es va iniciar el procés sobiranista. Lògicament, cal exceptuar els mitjans de comunicació de la Generalitat, controlats pels propagandistes de l'independentisme.

Aquests dies, amplis sectors independentistes estan indignats davant del ressò mediàtic gairebé nul que està tenint la seva última campanya, que consisteix a un intent que revifi la vella teoria conspirativa segons la qual els atemptats jihadistes de l'estiu del 2017 a Barcelona i Cambrils van ser propiciats o, si no més tolerats, pel Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) de l'Estat, que utilitzava com a confident l'imam que liderava el grup islamista responsable dels fets.

Els independentistes han engegat tota la seva potència propagandística per assolir aquest objectiu i, però, no han aconseguit que l'afer surti de l'àmbit dels mitjans de comunicació controlats des de la Generalitat. D'aquesta manera, el projecte d'una gran campanya mediàtica per portar l'afer fins i tot a la Unió Europea, està resultant, a hores d’ara, un fracàs contundent.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat