Publicitat
Confidencial · 18 de Gener de 2018. 00:20h.

Un altre ‘gripau’ per a la CUP

La sentència del ‘cas Palau’

Un altre ‘gripau’ per a la CUP

Diputats de la CUP al Parlament durant una roda de premsa

L'estratègia de la CUP durant l'anterior legislatura, basada a un suport total al PDECat i a Esquerra, va ser castigada pels votants a les eleccions del 21-D amb la pèrdua de més de 140.000 vots i més de la meitat dels deu escons que tenia al Parlament, passant a només quatre.

Malgrat tot, no sembla que l'enfonsament electoral hagi provocat un canvi d'estratègia de la direcció cupaire, tot i que tant el PDECat com a Esquerra estan donant mostres de la seva intenció de deixar aparcat el projecte independentista per actuar dins del marc legal establert per la Constitució i l'Estatut, el que va totalment en contra dels plantejaments de la CUP.

De tota manera, el problema fonamental és, ara per ara, com explicarà la CUP que segueixi mantenint el seu suport al PDECat, la nova marca de Convergència, després que la justícia hagi deixat clar, mitjançant la sentència sobre l'espoli del Palau de la Música, que el partit convergent es va beneficiar d'un greu cas de corrupció. Com s'empassarà la CUP aquest gripau?

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Barbiet, El Masnou, 18/01/2018 - 11:56

Eso es que todavía no se han enterado.

#1 oriol, Manresa, 18/01/2018 - 10:49

La CUP s'empassara aquest gripau i tants com sigui necesari per tal d'anar vivint del cuento.