Publicitat

Amb la sentència sobre les 'ambaixades'

Un altre muntatge

El conseller d'Exterior, Alfred Bosch, amb el president Torra, en una imatge d'arxiu

Els dirigents independentistes no aprenen. Després d'haver fet el ridícul amb la imaginària conspiració de l'Estat pel que fa als atemptats jihadistes de l’agost del 2017 a Catalunya, ara han engegat un nou muntatge. Aquesta vegada, es tracta de la sentència de la sala contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya rebutjant la sol·licitud del Govern espanyol de paralitzar provisionalment, com a mesura cautelar, l'activitat de les delegacions exteriors de la Generalitat a Alemanya, Suïssa i el Regne Unit i Irlanda.

L'independentisme ha rebut amb una gran i aparent alegria aquesta decisió, amagant que es tracta d'una decisió fonamentada a una simple qüestió de forma, sense entrar al fons de l'afer. La resolució diu que la sol·licitud és "extemporània" perquè no va ser plantejada a la fase processal que corresponia, i indica que el rebuig de la mesura no té res a veure amb el fons de la qüestió, que serà estudiat pel tribunal en el futur .

Malgrat tot, el conseller responsable de les delegacions, Alfred Bosch, s'ha permès fins i tot relacionar aquesta sentència amb una fake news que va crear el Govern sobre un suposat espionatge del ministeri espanyol d'Exteriors a aquestes oficines. Bosch, després d'una reunió amb el president Torra, ha impulsat el nou muntatge, assegurant que és "un revés judicial contra les obsessions" de l'encara ministre d'Exteriors en funcions, Josep Borrell, no només per la feina que es fa a les delegacions, sinó per “l’espionatge associat a la petició de mesures cautelars". I tot això es diu sobre una resolució basada a un simple defecte de forma.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 el último que cierre, Canovejas, 31/07/2019 - 22:10

Están tan acostumbrados a las "escorrialles", que cualquier cosa les parece un banquete.
ES LO QUE TIENE SER MEQUETREFES DE LA POLÍTICA
Vaya asco de tropa.-

#2 M, Sabadell, 31/07/2019 - 12:21

Es curiosa la credulidad de todos los acólitos del proceso, se tragan cualquier información por absurda e irreal que sea, y no solo una vez, sino todas las veces que sus amados lideres les propongan.

#1 El Sifoner, Castelló, 31/07/2019 - 10:43

Sr, Rius, olvídese de "las embajadas" que al final de tanto repetirlo, hay quien se cree en serio que son embajadas de verdad, lo que simplemente son unas "delegaciones exteriores de la Generalitat", casi casi como si fuesen las casas regionales de la CCAA en extranjero.