Publicitat
Confidencial · 25 d'Abril de 2019. 00:20h.

Un altre 'no' de la UE

A l'entitat CATGlobal de Puigdemont

Un altre 'no' de la UE

Banderes de la Unió Europea davant de la seu de Brussel·les

El grup de Waterloo té un altre problema, ja que finalment, la Comissió Europea ha rebutjat de manera definitiva el registre de l'associació belga CATGlobal, que el grup de dirigents afins a l'expresident de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont va intentar inscriure el passat mes de gener com a grup de pressió (lobby) davant de les institucions de la Unió Europea (UE).

CATGlobal és l'entitat que estava destinada a servir com a l'instrument per coordinar, obtenir finançament i engegar les estructures paral·leles al Govern de la Generalitat que l’Executiu de Torra, amb el conjunt del moviment independentista català, pretenen posar a disposició Puigdemont, per mantenir la seva influència sobre la política catalana.

La seu de l'associació CATGlobal era la mateixa casa de la localitat belga de Waterloo on Puigdemont té fixada la seva residència, i on està inscrita la seu del Consell per la República. Aquesta associació va ser inscrita provisionalment el passat mes de gener, i ara "ha estat retirada del Registre de Transparència després de no proporcionar la informació que calia per al registre".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 l'avi Florenci, Barcelona, 25/04/2019 - 16:33

Aquest paio pensa que a Europa els xiringuitos i altres invents nacionalistes per col·locar els amics i família surten gratis com a Catalunya