Publicitat
Confidencial · 13 de Juny de 2019. 00:23h.

Un altre tir al peu

L'amenaça de la germana de Bassa

Un altre tir al peu

La diputada al Congrés Montserrat Bassa, germana de l'ex consellera Dolors Bassa

El total desconeixement del que és la globalització econòmica ha provocat que la diputada d'Esquerra al Congrés Montserrat Bassa, germana de l'exconsellera Dolors Bassa, jutjada pel Tribunal Suprem pels fets de la tardor del 2017 que van culminar amb una declaració de independència de Catalunya, hagi animat el seu partit, la Generalitat i el conjunt del moviment independentista català a disparar-se un tret al peu.

La diputada, després de reconèixer que la mobilització de protesta contra la futura sentència del judici "no arregla res", llança l'amenaça que "els hi toquem l'economia de veritat o no solucionem res". És a dir, està fent una crida a boicotejar els interessos econòmics espanyols a Catalunya, perquè d'aquesta manera, segons sembla creure, es deixarà sense efecte la sentència.

Tanmateix, qualsevol estudiant de primer d'Economia sap que és impossible perjudicar els interessos econòmics espanyols a Catalunya sense causar alhora un perjudici igual, o probablement major, als interessos econòmics catalans. És sorprenent que una diputada al Congrés ignori totalment un concepte bàsic de l'economia com a la globalització.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Quim coll, Barcelona, 14/06/2019 - 20:50

Es que los partidos llenan las listas de congresistas con inutiles e ignorantes.

#4 El Sifoner, Castelló, 13/06/2019 - 18:51

(..Es sorprendente que una diputada en el Congreso ignore totalmente un concepto básico de la economía como la globalización..) No es sorprendente, cuando esta diputa.a, se cree que la producción de la CCAA catalana es la ostia y que toda la economía del mundo depende de la catalana, si la industria catalana quiere, el mundo se para.

#3 "QUE YO ME QUEDE CIEGO SI TU TE QUEDAS TUERTO", Barcelona, 13/06/2019 - 09:19

SI PITJOR MILLOR

No es la primera que ho diu, OPERACIO HARAKIRY
I si ensorrem Catalunya....?

Que maco es jugar, haviam qui la diu mes grossa
i que parillos es, jugar a la ruleta rusa, amb tot un pais

#2 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 13/06/2019 - 08:26

Los indepes son funcionarios, trabajan en empresas subvencionadas, son pensionistas y estudiantes. A esta tropa le da igual si las fábricas se van a Asia o si los bancos se trasladan a Madrid. No son una nación: son una clase social improductiva que vive de la Cataluña dinámica.

#1 Rosa , Barna, 13/06/2019 - 06:48

No es nada de extrañar, la mayoría de los políticos actuales del Govern y socios no han trabajado en su vida, solo saben chupar de lo público , si tuvieran un poco de cultura, conocimientos y sentido común, no habría realizado todas estás performas de República Bananera, pero sus votantes no son mejores que ellos