Publicitat

Empipament general pels talls de trànsit

Un altre tret al peu

Imatge d'una acció del ‘tsunami democràtic'

Grups d'independentistes moderats creuen que l'última campanya contra vies de comunicació impulsades per la plataforma ultraindependentista tsunami democràtic, com a mètode de protesta contra la sentència del judici pels fets de la tardor del 2017, és un greu error. Fonts d'aquests independentistes pragmàtics diuen que és com disparar-se un tret al un peu.

Així mateix, argumenten que, tallant autopistes, carreteres i vies fèrries, fins i tot a la frontera amb França, l'independentisme provocarà que molts ciutadans, fins ara neutrals i alguns fins i tot favorables al projecte independentista, se sentin perjudicats per aquestes accions i es col·loquin a partir d’ara a posicions totalment contràries a l'independentisme català.

D'altra banda, no es tracta només d'un problema d'incomoditat, sinó de fortes perjudicis econòmics que afecten, en molts casos transportistes autònoms i petites empreses. En el mateix sentit, és evident que l'independentisme català està perdent amb aquesta campanya molts dels amics francesos que tenia a l'altre costat de la frontera.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 A., Barcelona, 15/11/2019 - 20:08

Gràcies Tsunami i família de Torra. Amb vosaltres cada día més constitucionalistes. Ja ni tants sols feu gràcia als Comuns

#3 Neus V., Barcelona, 15/11/2019 - 16:27

Aixo nomes es pot arreglar amb la solució de xarop de trena, de multes i de detencions, pero previament l'ordre public ha de passar en mans de la GCivil i la PNacional. Mà dura fins a l'extrem màxim, pero sobretot tocar-els-hi la butxaca que es on més els hi dol. L'anarquia del Torrat s'ha de combatre amb la llei a la mà, de moment...

#2 no soy nadie, barcelona, 15/11/2019 - 11:52

¡Pero si ya no tienen pies donde dispararse!¡Quizás en los huevos! ¡Y ahí están... viendo tv3 y con chalet con piscina! (luego hay mucho tonto útil que piensa que así él también un día tendrá un chalet con piscina y chacha "andalusa", como le hoy decir un día a un conocido. Que hablando en castellano, utilizó la expresión "andalusa".

#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 15/11/2019 - 10:15

"Un altre tret al peu..."

Con el inmenso favor que nos harían al común de los ciudadanos si se pegaran el tiro en los mismos güevos...