Publicitat
Confidencial · 21 de Febrer de 2017. 00:00h.

Un desmentit que ha trigat molt

Junqueras parla de Vidal atent a la CUP

Un desmentit que ha trigat molt

Oriol Junqueras amb Santiago Vidal, durant un acte d’Esquerra

Oriol Junqueras ha trigat uns 20 dies per desmentir les afirmacions fetes per l'exsenador d'Esquerra Santiago Vidal sobre els suposats preparatius del moviment sobiranista per tenir perfectament organitzat l'escenari de la proclamació unilateral de la independència de Catalunya.

Aquest retard ha sorprès molts sectors de la política catalana, que esperaven que, de la mateixa manera què es va produir la immediata destitució de Vidal com a senador i la seva igualment ràpida expulsió de la comissió executiva d'ERC, el màxim líder del partit desmentís amb rotunditat les afirmacions de l'exjutge.

Junqueras, però, no s'atrevia a fer-ho perquè el plantejament de Vidal era ben vist per alguns sectors independentistes, com a col·lectius de la CUP, i el mateix ocorria amb molts ciutadans favorables a la independència de Catalunya, que estaven totalment d'acord amb les paraules de Vidal. Junqueras no volia decebre aquests grups, encara que la seva obligada compareixença al Parlament el va obligar a fer-ho.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat