Publicitat
Confidencial · 19 de Març de 2020. 00:42h.

Un error que costarà oblidar

Insolidaritat de Torra davant de l'epidèmia

Un error que costarà oblidar

Imatge d'arxiu del president Torra

L'actitud de Torra i Puigdemont desmarcant-se d'un pla conjunt de tot l'Estat sobre l'epidèmia del coronavirus, és un dels errors polítics més greus comeses pel grup de Waterloo des que l'expresident va fugir d'Espanya, amb d’altres dirigents independentistes, després de protagonitzar al Parlament la declaració d'independència de Catalunya el 27 d'octubre del 2017.

Fonts de l'independentisme moderat admeten que es tracta d'un fet que ha estat rebut amb una profunda indignació pels sectors  catalans no independentistes, i al conjunt de l'Estat, on no s'entén que aquesta part de l'independentisme català hagi optat per una posició que consideren com a totalment insolidària i excloent.

Afegeixen que, a més, aquesta postura augmenta la fractura social i política que actualment divideix Catalunya i que també enfronta diversos sectors de la societat catalana amb el conjunt l'Estat, destacant que encara que pugui produir-se en el futur un acord institucional sobre el conflicte, és un error que passarà una alta factura.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Magdalena , Terrassa, 20/03/2020 - 22:07

Tiene cojones la cosa, pretender que gente contaminada no entre en nuestra comunidad ahora se llama egoísmo, que no tenéis bastante con robarnos el dinero y las mascarillas que también tenéis que matarnos

#6.1 Jorge, Bcn, 21/03/2020 - 12:13

Vuelve a tv3% , aquí destacas como ignorante.

#5 Manuel Raurich Rubinat, Avia, 19/03/2020 - 21:10

Com ens em de solidaritzar amb les mesures de Madrid si s,ens queden el material que em comprat de les nostres butxaques per fer front d,aquesta epidèmia. De rucs ja en som , però no tant.

#4 Chris, Lleida, 19/03/2020 - 15:51

A muchos les da lo mismo, porque el verdadero "enemigo" es el rey. Entre nacionalistos insolidarios y una izquierda chustera vamos apañados en Cataluña.

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 19/03/2020 - 14:48

Primero fue aprovechar los muertos del atentado de yihadista, y ahora los muertos del virus. Los nazionalseparatistas, como este usurpador racistorra, son la cochambre moral de la sociedad.

#2 Andreu, Mataro, 19/03/2020 - 13:24

Em truquen amics de Madrid i em diuen que poden entendre que algú vulgui la independència però que el que fa ara Torra desprestigia a tota Catalunya. Quina llàstima tenir un descerebrat al capdavant del govern.