Publicitat
Confidencial · 16 de Gener de 2020. 00:10h.

Un gest d’Aragonès

No va anar a l’homenatge a Puigdemont

Un gest d’Aragonès

Pere Aragonès amb Carles Puigdemont en una imatge d'arxiu

El vicepresident de la Generalitat i titular d'Economia, Pere Aragonès, es diferencia d'altres dirigents d'Esquerra pel fet que la seva posició a favor d'un progressiu desmarcatge del seu partit de Junts per Catalunya i del binomi Puigdemont-Torra és més clara. Sembla que no té tanta por com la resta de la direcció del seu partit de la potència mediàtica de el grup de Waterloo.

Una demostració d'aquesta manera d'actuar d’Aragonès ha estat la seva recent negativa a viatjar a Estrasburg amb la comitiva independentista que es va traslladar a la ciutat francesa per fer un homenatge a Puigdemont, amb motiu del seu debut com a diputat del Parlament Europeu. El vicepresident de la Generalitat va al·legar motius de tipus personal per no participar en aquesta iniciativa de l'independentisme.

Fonts d'Esquerra comenten que és cert que en aquest aspecte, Aragonès sol marcar un perfil polític propi, però reconeixen que la seva posició és molt minoritària, atès que la gran majoria de dirigents actuen amb molta més prudència perquè tenen por de l'impacte que pot tenir el poder mediàtic de Puigdemont. És a dir, en aquesta qüestió, Aragonès no té suports, a hores d’ara.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat